12 september 2019 |  Event

Min agenda

Kan vi börja med att prata om bilderna som jag fick igår som fantastiska Clara har tagit?! Jag fick en chock då alla bilder är så sjukt bra! det handlar inte bara om vet som är på bilden 😉

Det är fullt ös på alla fronter i livet just nu och det är så mycket kul som händer. Så, jag tänkte ge er en uppdatering om mina planer för kommande dagar/veckor.

Nu i helgen åker jag och två till från Barndiabetesfondens styrelse i Stockholm ner till Linköping för möte med riksföreningen! Uppdatering om vad som pågår och vad som händer i framtiden! Så spännande

Tisdag-onsdag nästa vecka drar jag till Barcelona för EASD och det ska bli så fantastiskt roligt! Lite värme och sol också

Får en dag hemma med jobb för att Fredag-söndag åka tillbaka till Barcelona för att träffa Novo Nordisk som har startat upp ett projekt som jag är involverad i!

Måndag (23/9) ska jag först till Huddinge för att röntga mina njurar igen för att se att allt är bra och sedan rusa till föreläsning med bland annat Robin Bryntesson vid Hötorget (Klara Hotell). Någon av er som kommer att komma?

Tisdag (24/9) Barndiabetesfonden möte i Stockholm!

Summan av kommande veckor kommer innebära att jag inte kommer sitta syssellös. Med alla dessa aktiviteter är det viktigt för mig att ha någon form av kontroll på vad som händer. Risken är att jag blir stressad och ett ömmande huvud som inte kommer vara en positiv faktor. Jag vet med mig av erfarenhet att jag måste hålla mig till bra mat och dricka mycket vatten för att faktiskt orka. Det är alltid svårt när man är på resande fot men jag tar med mig eget bröd och snacks så som nötter, proteinbar osv för att vara på den säkra sidan! Mat och sömn är två viktiga faktorer för att jag ska orka allt!

Ikväll ska jag träffa pappa som är i Stockholm och i morgon ska jag äta frukost med Josefine som är min högra hand! Det gäller att pussla lite med schemat men det är det verkligen värt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram