18 oktober 2019 |  Event

30-års kalas och #BlåKnuten

Igår, torsdag, var det äntligen dags för att åka ner till Linköping för att fira Barndiabetesfonden som fyllde 30 (!!!) år samt att vår kampanj släpptes, #blåknuten. Det blev en kul och energifylld förmiddag hemma för att se hur kampanjen skulle få för effekt och så himla kul att se att både Annie Lööv och Pernilla Wahlgren postade på sina Instagram!

Vi åkte ner och tog en snabblunch på vägen, McDonalds. Det var ett säkert kort då jag vet av erfarenhet att deras glutenfria burgare är helt ok.

Vi kom fram till Ryttargårdskyrkan och det var en trevlig stämning! Försökte få till någon bra bild med min knut också…svårare än man tror!

Ja ni ser ju haha! Jag sitter i alla fall på en gigantisk Sticke som är Barndiabetesfondens maskot!

Men till slut så! Älskar btw mina skinnbyxor. Köpte de förra året då det inte riktigt var ”inne”. Så ser fram emot en höst med massa skinn-kläder. Det passar mig!

Denna bild skickade jag till min familj och fick till svar från min brorsa att jag ser nervös och stressad ut. Jo tack. Hela situationen blev så absurb men jag fick i alla fall en bild 😉

Jag tog också en ”fan” bild med denna helt otroliga tjej, Wilma! Hon fick T1 när hon var 4 år och har ett så härligt engagemang i Barndiabetesfonden att de startade Barndiabetesgalan i Malugn! Hur coolt! Läs mer på hemsidan WilmasVänner

Delar ur mitt fantastiska Team! <3 Karolina, Åsa, Nina (ordförande i Sthlm), Jag, Åsa Solberg (Generalsektreterare för fonden).

Det var några bilder från gårdagen. Det var även fika, föreläsning av Johnny Ludvigsson, Elin Cederbrant och Kronsprinsessan Victoria (som jag missade tyvärr). Det blev middag och massa härliga samtal om framtiden och kvällen avslutades med konsert. Vi stannade kvar en kort stund innan vi var tvugna att åka tillbaka till Stockholm igen.

Det är så kul att dels få ett ansikte på personer som jag arbetar med och se hur mycket som händer och hur alla är engagerade. Jag har kommit fram till att det är just detta som driver mig till att fortsätta arbeta med diabetes-relaterade frågor. Jag önskar att jag en dag kan göra allt detta på heltid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram