18 oktober 2019 |  Event

30-års kalas och #BlåKnuten

Igår, torsdag, var det äntligen dags för att åka ner till Linköping för att fira Barndiabetesfonden som fyllde 30 (!!!) år samt att vår kampanj släpptes, #blåknuten. Det blev en kul och energifylld förmiddag hemma för att se hur kampanjen skulle få för effekt och så himla kul att se att både Annie Lööv och Pernilla Wahlgren postade på sina Instagram!

Vi åkte ner och tog en snabblunch på vägen, McDonalds. Det var ett säkert kort då jag vet av erfarenhet att deras glutenfria burgare är helt ok.

Vi kom fram till Ryttargårdskyrkan och det var en trevlig stämning! Försökte få till någon bra bild med min knut också…svårare än man tror!

Ja ni ser ju haha! Jag sitter i alla fall på en gigantisk Sticke som är Barndiabetesfondens maskot!

Men till slut så! Älskar btw mina skinnbyxor. Köpte de förra året då det inte riktigt var ”inne”. Så ser fram emot en höst med massa skinn-kläder. Det passar mig!

Denna bild skickade jag till min familj och fick till svar från min brorsa att jag ser nervös och stressad ut. Jo tack. Hela situationen blev så absurb men jag fick i alla fall en bild 😉

Jag tog också en ”fan” bild med denna helt otroliga tjej, Wilma! Hon fick T1 när hon var 4 år och har ett så härligt engagemang i Barndiabetesfonden att de startade Barndiabetesgalan i Malugn! Hur coolt! Läs mer på hemsidan WilmasVänner

Delar ur mitt fantastiska Team! <3 Karolina, Åsa, Nina (ordförande i Sthlm), Jag, Åsa Solberg (Generalsektreterare för fonden).

Det var några bilder från gårdagen. Det var även fika, föreläsning av Johnny Ludvigsson, Elin Cederbrant och Kronsprinsessan Victoria (som jag missade tyvärr). Det blev middag och massa härliga samtal om framtiden och kvällen avslutades med konsert. Vi stannade kvar en kort stund innan vi var tvugna att åka tillbaka till Stockholm igen.

Det är så kul att dels få ett ansikte på personer som jag arbetar med och se hur mycket som händer och hur alla är engagerade. Jag har kommit fram till att det är just detta som driver mig till att fortsätta arbeta med diabetes-relaterade frågor. Jag önskar att jag en dag kan göra allt detta på heltid!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

There are many guidelines on when it’s best to inject your insulin before food and so on. Now we know that there are many factors that can affect when you should take insulin (if you are like me on MDI). For me, I always start with the guidelines I’ve been given from my endo and then adjust and make changes for what suits me the best in different situations ☺️ •

Well, now to the point! I notice that I have a tendency to put my insulin pen on the table 😂 just because I know that I can be “charmed” by the company and the food. Just to not forget to take it, lol 😇 am I rude? Am I alone doing this 💕
...

Did you know that the actual diabetes care product may only be 10% of the total weight and volume that was delivered? •

I am proud to be a part of the @type1eu ’s amazing campaign! “Reduce Diabetes Technology waste” 💙 •

An insulin dependent diabetic may use one out of syringes, insulin pens or insulin pumps to administer insulin. They would also use glucometers, CGMs or FGMs to monitor BG. Diabetic waste generated may be different for different people depending on what tools they use. However, the waste is a problem! •

Do join the campaign and collect diabetes technology waste and follow @Type1EU on social media #ReduceDiabetesTechnologyWaste #type1eu
...

This blonde “queen of injections” have had a really lovely weekend 👸🌸 #t1dlookslikeme ...

Sun is out and so is my sensor #t1dlookslikeme ...

Följ mig på Instagram