10 november 2020 |  Mat

2nd hand, potatisterrin och skogen

Nu ni! Jag tänker visa er vad jag haft för mig helgen som var. Jag brukar skratta när jag får höra att det blir så ösigt när jag kommer hem och jag kan inget annat än att instämma, haha. Jag drar igång olika projekt och jag involverar hela min familj.

Det hela började med ett sms till pappa att vi skulle försöka hinna till en butik efter att jag anlänt med tåget från Stockholm. Butiken är en second hand butik som jag hört gott om. Popsi på Knäppingsborgsgatan.

Väldigt mysig butik och jag trivs att komma in i en affär som är otroligt överfylld av alla möjliga typer av prylar! Älskar sånt. Blev dock inget handlat, men det viktiga var att vi skulle hinna innan de stängde för helgen!

Väl hemma och en beslut om att göra bananbröd åkte jag för att handla resterande ingredienser till mitt bananbröd samt till kvällens middag!

Här mäts och vägs det upp mjöl till bananbrödet

Yes. Receptet på detta får ni i morgon 😉

Medan brödet var i ugnen blev det glögg paus! Årets första glögg och omtag har längtat? JA

Middagsförberedelser. Mandolinad potatis, scharlottenlök, vitlök, västerbottenost.

Potatisterrin. Fan vad gott

Kvällen avrundades med Irish coffee . Också gott!

Söndagen blev lugn och härlig. skogspromenad innan jag klev på tåget tillbaka mot Stockholm igen.

Så bra helg! Jag är så glad och påfylld med massa energi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do you feel that you find joy in your everyday life? I get a lot of questions about how I can find joy and energy despite everything that happens. It has been tough at times and it will be so in life. Life goes up and down.During the year, I’ve thought a lot about what makes me get up again. The simple answer? There are no alternatives. I refuse to give up.You are here and now. Create a meaning based on where you are today. We know nothing about the future and the only thing we can do is create conditions for ourselves 💕
...

Think about how many times food has connected you to people you love. Think about those times when diabetes has connected you to new people around the world and to new experiences. To have a “perfect” life with diabetes doesn’t exist, just the same for those without diabetes. But with managing your diabetes in the best way you can, life with diabetes doesn’t mean that you can’t eat what you like!
 The important thing is not that you try to achieve a "perfect" healthy life, exercise the most or eat what everyone else does. The important thing is that you strive to find the balance that actually works in your everyday puzzle together with the right tools 💕 #t1dlookslikeme
...

This weekend was all about to relax and to just feel good! And it went really good! ✨I’ve talked to a few people that are new to my life (which I love!!) and we discussed how life with t1d can be so complexed. And I think we need to talk more about the importance to listen to ourselves. It’s important to learn what’s well-being means for you. Life sucks sometimes - it’s normal, and a lifestyle change needs to be based on consideration- not punishment 💕 and this is for me and for you who also have diabetes!
...

Följ mig på Instagram