10 november 2020 |  Mat

2nd hand, potatisterrin och skogen

Nu ni! Jag tänker visa er vad jag haft för mig helgen som var. Jag brukar skratta när jag får höra att det blir så ösigt när jag kommer hem och jag kan inget annat än att instämma, haha. Jag drar igång olika projekt och jag involverar hela min familj.

Det hela började med ett sms till pappa att vi skulle försöka hinna till en butik efter att jag anlänt med tåget från Stockholm. Butiken är en second hand butik som jag hört gott om. Popsi på Knäppingsborgsgatan.

Väldigt mysig butik och jag trivs att komma in i en affär som är otroligt överfylld av alla möjliga typer av prylar! Älskar sånt. Blev dock inget handlat, men det viktiga var att vi skulle hinna innan de stängde för helgen!

Väl hemma och en beslut om att göra bananbröd åkte jag för att handla resterande ingredienser till mitt bananbröd samt till kvällens middag!

Här mäts och vägs det upp mjöl till bananbrödet

Yes. Receptet på detta får ni i morgon 😉

Medan brödet var i ugnen blev det glögg paus! Årets första glögg och omtag har längtat? JA

Middagsförberedelser. Mandolinad potatis, scharlottenlök, vitlök, västerbottenost.

Potatisterrin. Fan vad gott

Kvällen avrundades med Irish coffee . Också gott!

Söndagen blev lugn och härlig. skogspromenad innan jag klev på tåget tillbaka mot Stockholm igen.

Så bra helg! Jag är så glad och påfylld med massa energi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the past two weeks, I have reduced the stress that has been a heavy blanket during the spring. What I’ve noticed besides that I sleep better and am a more happy person 🥰? I have a more stabile bg and I take less insulin corrections! It really doesn’t come as a chock but I think we need to, or at least I need to, be reminded that there are so many more factors that affect our blood-sugar more than food 🌟 And yes! Today I got fully vaccinated, which I am so so happy for 🥂💕 ...

Följ mig på Instagram