10 november 2020 |  Mat

2nd hand, potatisterrin och skogen

Nu ni! Jag tänker visa er vad jag haft för mig helgen som var. Jag brukar skratta när jag får höra att det blir så ösigt när jag kommer hem och jag kan inget annat än att instämma, haha. Jag drar igång olika projekt och jag involverar hela min familj.

Det hela började med ett sms till pappa att vi skulle försöka hinna till en butik efter att jag anlänt med tåget från Stockholm. Butiken är en second hand butik som jag hört gott om. Popsi på Knäppingsborgsgatan.

Väldigt mysig butik och jag trivs att komma in i en affär som är otroligt överfylld av alla möjliga typer av prylar! Älskar sånt. Blev dock inget handlat, men det viktiga var att vi skulle hinna innan de stängde för helgen!

Väl hemma och en beslut om att göra bananbröd åkte jag för att handla resterande ingredienser till mitt bananbröd samt till kvällens middag!

Här mäts och vägs det upp mjöl till bananbrödet

Yes. Receptet på detta får ni i morgon 😉

Medan brödet var i ugnen blev det glögg paus! Årets första glögg och omtag har längtat? JA

Middagsförberedelser. Mandolinad potatis, scharlottenlök, vitlök, västerbottenost.

Potatisterrin. Fan vad gott

Kvällen avrundades med Irish coffee . Också gott!

Söndagen blev lugn och härlig. skogspromenad innan jag klev på tåget tillbaka mot Stockholm igen.

Så bra helg! Jag är så glad och påfylld med massa energi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram