9 december 2018 |  Mat

24 timmar i Uppsala

Jag är tillbaka i Stockholm nu efter en 24-timmars resa till Uppsala med mina föräldrar. Vi hade det inbokat då vi köpt biljetter till OD (Orpheis Drängar på lördagskvällen) och sedan såklart JULBORD! haha! Skrolla ner så får ni se lite av vad som ätits och gjorts 😀

Nya Audi A6 Limousine och min fantastiska pump Minimed 670G i samma bild. Utvecklingen! Jag bara älskar!

Framme i Uppsala checkade vi in på Clarion och gick sedan över till restaurangen Plock. Åt tapas och pratade. Jag har inte träffat mina föräldrar på ett tag och jag hade så otroligt mycket att uppdatera dom om efter alla resor och händelser, haha!

Jag ska faktiskt fota all min mat under några dagar, skicka in till min läkare samt dietist som ska ”räkna” ut hur många kolhydrater jag äter. Allt för att underlätta för mig. En sån tacksamhet som jag känner inför engagemanget hos mitt diabetes-team. Vad skulle jag göra utan dom? Har även en kolhydratsräknings-kurs innan jul också! 

Orpheis Drängar är något utöver det vanliga och jag gick många år när jag var liten. Har blivit ett uppehåll men jag är tacksam över att äntligen få gå. OCH göra det till en tradition igen. För herrejävlar vad bra det var och artisterna (ska inte avslöja något än) fick med sig hela publiken och det kom både skratt, tårar och dans! 

Mamma som fotar bilder! Borde verkligen ha en fotograf med mig. Någon som ställer upp??

En fördrinksbild innan vi gick loss på julbordet som var riktigt bra. Det blev hela tre tallrikar med kallt, varmt, ostar och såklart snaps! Jul-känslan börjar ta sig an min atmosfär! ÄNTLIGEN!

Vaknade upp pigg och glad till denna 2:a advent och gick med glädje ner till frukostbuffen som hade i princip allt. Jag tycker att jag inte blir lika exalterad över allt som är uppdukat utan jag brukar köra på min ”standard” frulle. Yoghurt, kaffe, mackor. Hur är ni? Kör ni all in på pannkakor, grädde, korvar, ostar osv?

Jag är som sagt tillbaka hemma igen och nu ska jag snart bege mig till adventsmys hos Josefine vilket innebär baka julgodis, dricka glögg och bara mysa! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram