6 mars 2019 |  Diabetes

23 dagar kvar

Hur galet är det inte att jag åker till New York om 23 dagar!!! Herregud alltså. Jag är endast där i några dagar och de har redan blivit fullbokade med en del möten, intervjuer och såklart ett diabetes-event. Jag är en aning spänd på hur jag ska klara mig då jag åker själv och har aldrig varit där. Så, det kan bli en hel del spännande historier. Funderar på om jag ska försöka ”vlogga” så ni får se. Vad tycker ni?

Idag är det onsdag och jag har precis druckit kaffe och ska strax in på dagens första möte. Bara att titta ut får mig att vilja gå hem och mysa med en stor filt, te och choklad. Kanske därför längtan till USA är lite större då det är vår där nu och sol. Detta väder tar verkligen en del energi vilket jag ogillar. Ibland är det svårt att inte låta sig bli påverkad av just vädret. Men nu känns det helt otroligt segt.

Okej onsdag, nu kör vi!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram