6 mars 2019 |  Diabetes

23 dagar kvar

Hur galet är det inte att jag åker till New York om 23 dagar!!! Herregud alltså. Jag är endast där i några dagar och de har redan blivit fullbokade med en del möten, intervjuer och såklart ett diabetes-event. Jag är en aning spänd på hur jag ska klara mig då jag åker själv och har aldrig varit där. Så, det kan bli en hel del spännande historier. Funderar på om jag ska försöka ”vlogga” så ni får se. Vad tycker ni?

Idag är det onsdag och jag har precis druckit kaffe och ska strax in på dagens första möte. Bara att titta ut får mig att vilja gå hem och mysa med en stor filt, te och choklad. Kanske därför längtan till USA är lite större då det är vår där nu och sol. Detta väder tar verkligen en del energi vilket jag ogillar. Ibland är det svårt att inte låta sig bli påverkad av just vädret. Men nu känns det helt otroligt segt.

Okej onsdag, nu kör vi!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram