10 april 2018 |  Helg

15 timmar i Göteborg

Det blev en intensiv men så underbar resa till Göteborg i lördags. Jag var inbjuden till att fira Sofias 25-årsfest med dunder och brak. Lite otur hade jag då jag bokade både tåg samt hotell så pass sent att det knappt fanns några avgångar kvar och alla priser hade skjutit i höjden. Men det hindrade inte mig från att få fira Sofia i Göteborg!

Åkte i Lördags eftermiddag och då var jag så redo. Sminkad och redo för fest

Checkade in snabbt på Scandic Rubinen i centrala Göteborg och tog en selfie innan jag sprang ner till restaurangdelen för middag

Där började vi med ett glas i väntan på maten

Träffade så mycket härliga människor som jag definitivt kommer att höra av mig till nästa gång jag är på besök!

För mig blev det Råbiff. En favorit som jag äter alldeles för sällan. Dock var denna ingen höjdare så beställ inte in denna rätt om ni äter där. Äggulan var kokt (?) och hård, inte alls sådär rinning som den ska. Sen saknade jag rödbetor, hackad lök, mer kapris?, senap, saltgurka. Ja ni hör ju. Det skulle kunna ha blivit så mycket bättre!

Efter middag smet vi upp på takterassen där vi hade ett eget ”rum”. Där väntades bubbel och resten av gästerna dök upp. Det skålades, skrattades, lekte en lek som skulle få oss gäster att prata med varandra, haha. Så typiskt svenskt, eller?, att man inte minglar omkring utan bara pratar med de man känner.. Leken var väldigt rolig och det blev otroligt lyckat!

Massa Bubbel!

Vid 01.00 stängde takterassen och vi svirade om och gick vidare till Push. Alltså, vilket stället. Så kul med nostalgisk musik och en massa dans. Timmarna bara sprang iväg och plötsligt var klockan 4…

En sista bild innan vi gick tillbaka till hotellet. Det blev en riktigt lyckad kväll/natt och det blev inte många timmars sömn innan jag skulle tillbaka till Stockholm. Men det var det värt och jag är lite sugen på att åka till Göteborg till Valborg. Var ju där förra året med Sofia och Peter vilket jag inte skulle tacka nej till i år igen.

Har jag några följare som bor i Göteborg? Kanske kan styra ihop något tillsammans?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It is what it is, even in public 💙 #t1dlookslikeme ...

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram