29 augusti 2022 |  Mat

10 000

Hösten slog till som en mardröm i morse. Känns helt konstigt och jag är inte alls beredd på detta. Är jag ensam om att inte helt vara klar med värmen? Jag ska i alla fall ta mig i kragen och bege mig till vinden ikväll där alla varma tröjor ligger.

Helgen gick i ett svep och något jag blev otroligt glad för var att jag efter så mycket letande, hittade zucchiniblommor! Den glädjen missade nog ingen mitt på Bondens Marknad på söder.

Mötte upp Emma för ett besök på Stockholm Food Market. Där var vi inte ensamma och maten tog sjukt lång tid att få

Men, så glad att äntligen få äta =)

Trötta och lite ångest för att jag precis köpt oliver och marinerande vitlöksklyftor för 350 kr tog vi oss ett glas vin på uteservering i närheten

Mellan varven har det varit lugnt. Jag har chillat, försökt se på en serie (gick sådär), träffat en ung tjej med diabetes som jag förhoppningsvis ska träffa snart igen och mycket mer. T.ex. så testade jag att tillaga mina blommor! Ricottafyllda med basilika, parmesan och sen ner en sväng i fritösen.

Gott? JA! Testa innan blommorna går ur säsong. Receptet hittar ni på min Instagram som nu har 10 000 följare!!!! Blev så glad när det igår kväll ändrades till 10K haha!

Denna vecka kommer bli lite lugnare än förra och det ska bli skönt. Inte behöva stressa runt som en vante och kunna känna att jag kan ta en lugn kväll efter jobbet utan några specifika måsten! Balans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram