1 januari 2021 |  Mat

1 januari

Ska inte sticka under stolen med att jag är en aning seg idag även om det blev ett lugnt firande igår!

Vi var ett gäng som åkte ut till Djurgården för att komma ut ett tag! Och att ses ute är väldigt trevligt

Efter några timmar höll jag på att frysa ihjäl. Tanken var att sätta oss på Oaxen men någon (inte jag) hade tittat fel och missat att de hade stängt så det blev en extra promenad för att ta oss tillbaka till Sjöcafet. Ett glas vin vid en helt fantastisk utsikt!

Jag åkte hem en snabbis för en rejält varm dusch för att få tillbaka känseln i mina stackars tår. Åkte direkt mot Lilla Essinge för att möta upp ett gäng som satt och drack bubbel! Så trevligt!

Vi gick senare hem till Camilla för att göra iordning maten! Tror inte det blev ett rätt när chokladmoussen skulle göras, haha men det var sååå roligt!

Vi åt bacon-inlindade dadlar och lax med någon röra i som var helt sinnessjuk god!

Varmrätt blev fischtacos. Så gott! När det kommer till tacos äter jag det helst med chips istället för mjukt bröd. Vet inte varför men smaken är som baken antar jag 😉

Nala var såklart med oss under kvällen. Världens finaste och härligaste hund. Blir så sugen varje gång att köpa hund när jag hänger med Nala! Kanske det blir ett husdjursköp detta år?!

Vid 12-slaget gick vi ner till vattnet där alla andra var för att titta på raketerna. Kunde inte firat in 2021 på bättre sätt, med min bästis!

Och idag, första dagen på det nya året äter jag nu pizza med den glutenfria botten från Pop Bakery som är riktigt bra! Tips om du inte heller tål gluten. Jag toppade kalaset med stekt fänkål, mozzarella, pinjenötter, parmesan och grönkål. Så jäkla gott!

Ser fram emot detta år. Tror det kommer bli bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram